Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:06:27

Поліція затримала чоловіка, який на смерть забив свого сусіда

03.09.2016   09:03

Поліцейські Борзнянського відділення поліції за лічені години розкрили тяжкий злочин – завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілому. Підозрюваного, 34-річного жителя села, затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Близько 11:00 до чергової частини Борзнянського відділення поліції надійшло повідомлення з одного з віддалених сіл північно-західної частини Борзнянського району про те що, місцевий житель щойно вивозив з власного двору гужовою повозкою згорток, дуже схожий на труп, а напередодні зник його сусід.

На місце пригоди виїхали керівники Борзнянського відділення, Бахмацького відділу, якому підпорядковується відділення та обласного управління поліції. В село також прибули районна та обласна слідчо-оперативні групи поліції, кінолог зі службово-пошуковою собакою, а також представники прокуратури, судмедексперт та експерт-біолог.

Підозрюваний у зникненні сусіда, 34-річний житель села, раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень та умисне знищення майна, спочатку все заперечував і відмовлявся давати будь-які свідчення. Поліція провела санкціонований огляд господарства підозрюваного, під час якого виявила сліди речовини бурого кольору на стіні та сходах будинку, а також на гужовій повозці.

В ході продовження оперативно-розшукових заходів, силами дільничних інспекторів поліції Борзнянського відділення із залученням службової собаки поліцейським вдалося знайти тіло загиблого, аж за п’ять кілометрів від села, в польовій канаві. Труп був загорнутий у простирадло, про що і свідчили випадкові свідки.

Лише після цього підозрюваний зізнався у скоєному та дав правдиві свідчення. Він повідомив, що влаштував побиття сусідові вважаючи, що той причетний до крадіжки 50-метрового гумового шлангу у його знайомої.

Наразі, інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваний в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання Бахмацького ВП.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини