Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:08:34

У Чернігівській області від передозування наркотиків помер донецький "злодій в законі"

27.08.2016   12:23Агенцiя

"Коронація" злодія - приклад "корупції" в кримінальному світі, "Льоха Краснодонський" отримав титул, не маючи ні одного року ув'язнення.

Від передозування наркотиками в Чернігівській області помер донецький "злодій у законі" - "Льоха Краснодонський", у житті - Сальніков Олексій, 1973 року народження.

Про це повідомив глава ГУ Нацполіції в Донецькій обл. В'ячеслав Аброськін на сторінці в Facebook.

"Для мене, офіцера з 22-річним стажем роботи у карному розшуку, Сальников - яскравий приклад "корупції" у кримінальному світі. Став "злодієм в законі" в 26 років, не маючи жодного року відсидки", - зазначив він.

За словами Аброськіна, останнім часом Сальников жив за межами Донеччини, поневірявся по регіонах, ховався, щоб не бути затриманим місцевою поліцією. "Наскільки мені відомо, поховати його друзі, такі ж злодії, планують на Батьківщині", - повідомив Аброськін.


http://ua.112.ua/suspilstvo/v-chernihivskii-obl-vid-peredozuvannia-narkotykamy-pomer-donetskyi-zlodii-v-zakoni-abroskin-334552.html 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини