Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:44:34

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП в стані сп’яніння

27.08.2016   11:04

Слідчим Корюківського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області проводиться досудове розслідування за фактом аварії, яка сталася в Корюківці.

Внаслідок ДТП троє пасажирів автівки потрапили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Близько 15-ї години до чергової частини Корюківського відділення поліції надійшло повідомлення про автомобільну аварію – на одній з вулиць райцентру ВАЗ-21063 зіткнувся з електроопорою.
Виїздом на місце пригоди поліцейських з безпеки дорожнього руху було встановлено, що 35-річний водій ВАЗівської «шістки» з трьома пасажирами в салоні не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та вдарився в опору ЛЕП. Як показали результати медичного обстеження — і водій, і пасажири автомобіля перебували в стані алкогольного сп’яніння.

В результаті ДТП всі троє пасажирів легковика потрапили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості та поміщені на стаціонарне лікування. Водій же відбувся незначними тілесними ушкодженнями та від госпіталізації відмовився.

Наразі відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція даної статті передбачає покарання аж до обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування за даним кримінальним провадженням триває.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини