Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:14:36

Впродовж минулої доби рятувальники 4 рази надавали допомогу громадянам

25.08.2016   13:52Агенцiя

24 серпня рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Чернігівській області 4 рази залучались для надання допомоги громадянам.

О 10:35 у м. Чернігів по вул. Бєлова, 22 рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки допомогли відкрити двері помешкання, де прикута до ліжка 80-річна господарка впала і не могла дати собі раду.


О 15:03 у Ніжині до правоохоронців звернулась сусідка 77-річної мешканки однієї з квартир, що по вул. Шевченка, 97А. Для відкривання  дверей оселі залучалося відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки.

Рятувальники прибули вчасно, адже у жінки стався інсульт і її терміново каретою швидкої допомоги було госпіталізовано до медичного закладу.


Біля с. Підгірне Чернігівського району близько 16:00 вийшла з дому на пасовище та не повернулась місцева 63-річна жінка.

З 23:26 для проведення пошукових робіт було залучено 10 чоловік особового складу, 1 службова собака, 3 одиниці техніки від У ДСНС, 4 співробітники правоохоронних органів, 1 службова собака та 1 одиниця техніки та 18 осіб місцевого населення.

Пошуковими роботами було обстежено територію загальною площею близько 1,2 кв. км. Мертву жінку на полі близько 8-ї ранку виявили місцеві жителі. По даному факту правоохоронцями проводиться розслідування.


25 серпня о 02:05 до Служби порятунку "101" у Прилуцькому районі звернулася мешканка однієї з квартир, що по вул. Садова, 73.

Жінка не могла потрапити у помешкання, де мала перебувати її 14-річна донька. На місце події прибули рятувальники 12 державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки.

На щастя, коли рятувальники потрапили в оселю, дівчина міцно спала, тож не почула, що мати не може потрапити у квартиру.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.