Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:48:56

В Головному управлінні Національної поліції області відбулися святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України

25.08.2016   07:05Агенцiя

До 25-річчя з того дня, коли Україна стала незалежною державою, в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулися урочисті заходи.

У зборах взяли участь члени колегії ГУНП, особовий склад поліції Чернігівщини, ветерани й гості.

Зі святом усіх присутніх привітав керівник Управління полковник поліції Едуард Альохін. Він, зокрема, сказав: «Напередодні Дня Незалежності України зичу Вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах.

Нехай впевненість у кращому майбутньому окрилює Вас на нові звершення в ім'я Незалежної України. Сьогодні, ми чітко розуміємо, що несемо відповідальність перед майбутніми поколіннями. Ми творимо свою Україну такою, щоб наші діти та внуки могли пишатися нею, живучи в повній гармонії та достатку.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю усіх тих, хто загинув в ім'я України, хто віддав їй свою працю, свій талант, пожертвував власною волею і добробутом. В наш час, загинули 67 правоохоронців області. Прошу вшанувати їх пам'ять хвилиною мовчання».

Також керівник ГУНП висловив вдячність і ветеранам органів внутрішніх справ, які і зараз, перебуваючи на бойовому посту, вносять вагомий вклад в справу виховання молодого покоління і соціального захисту ветеранів органів внутрішніх справ.

З нагоди свята та за особливі успіхи у виконанні своїх професійних обов’язків очільник обласної поліції вручив подяки від Міністра внутрішніх справ Арсена Аракова, почесні грамоти Чернігівської облдержадміністрації та обласної ради, а також нагороди «За відвагу та мужність» від профспілкової організації працівників ОВС.
Після офіційної частини для поліцейських та всіх присутніх відбувся святковий концерт.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини