Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:52:49

День Прапора у Чернігові. ВІДЕО

23.08.2016   13:05Агенцiя

Україна відзначає День Державного Прапора. Для всіх міст і сіл Чернігівщини цей день розпочався з церемонії підняття одного з головних символів Української Держави.

9 ранку, Деснянська районна у місті Чернігові рада. Військовослужбовці Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України піднімають державний прапор своєї країни, прапор, за який їх побратими і зараз гинуть на Сході.

На акції – багато дітей. Для них це особливе свято. Якраз оця малеча краще за багатьох знає, чого вартує мирна синь на прапорі. Катя Меримерина – з Донецька. Цього року вона йде в перший клас 14-ї чернігівської школи. Її опікун Марина Козак каже, дитина має вчитися в українській школі. Марина – опікун, бо батьки дівчинки зникли безвісти під час війни.

Свято Державного Прапора у Деснянській райраді недаремно об’єднали з акцією на підтримку дітей, в яких скоро розпочинається новий навчальний рік. З нагоди Дня Прапора первачкам – рюкзаки зі шкільним приладдям, кращим учням району – дипломи і грошові стипендії. Один із стипендіатів – учень 30-ї школи Матвій Морозов, майбутній футболіст … Ідея проста: продемонструвати, що держава, символом якої є прапор, опікується дітьми, які потребують підтримки.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини