Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:46:03

ДФС в області запрошує задекларувати доходи, якщо ви досі цього не зробили

20.08.2016   10:08Агенцiя

Фахівці Головного управління ДФС у Чернігівській області проаналізували стан декларування громадянами доходів, отриманих у 2015 році. У результаті встановили, що на даний час більше 900 громадян області не задекларували свої доходи за попередній рік у встановлений законодавством термін.

В управлінні податків і зборів з фізичних осіб нагадали про основні категорії таких доходів, що є обов’язковими для декларування. Це отримання заробітної плати за двома та більше місцями роботи (загальна сума доходу повинна перевищувати 146 160 грн.), отримання спадщини (дарунків), продаж автомобілів (більше ніж один раз на рік) та отримання інвестиційних доходів.

Шановні мешканці Чернігівської області, якщо ви протягом минулого року отримували такі доходи та не задекларували їх, запрошуємо у зручний для вас час звернутися до податкових інспекцій за місцем свого проживання для подання декларації. Бланки декларацій надаються безкоштовно. Нагадуємо, що належні суми податків за декларацією Вам необхідно сплатити до дати подання звітності. Органи ДФС залишають за собою право проведення контрольно-перевірочних заходів.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.