Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:02:49

Командира роти патрульної служби поліції підозрюють у скоєнні злочину. ВІДЕО

13.08.2016   12:21Агенцiя

Патрульній поліції Чернігова зараз доводиться певним чином виправдовуватися. Слідчий прокуратури вчора оголосив підозру у скоєнні злочину командиру роти патрульної служби.

Ще у березні 2015-го року жінка разом з чоловіком була затримана в одному з гіпермаркетів обласного центру при спробі вкрасти джемпер. Ще тоді було розпочате кримінальне провадження за фактом крадіжки.
Після цього жінка примудрилася пройти всі випробування і вступити до лав Національної поліції, приховавши той факт, що вона є фігурантом кримінальної справи. Нині, після оголошення підозри, справа сплила на поверхню.

Сьогодні цю історію прокоментував начальник патрульної поліції Чернігова Олександр Леонов.

Претендентку на посаду в патрульній поліції свого часу ретельно перевіряли.

Нині полиціантка відсторонена від виконання службових обов’язків. Приховування сумнівних фактів зі своєї біографії для неї обернеться дисциплінарним стягненням. А ось її долю в кримінальному плані, якщо буде доведений факт крадіжки, вирішить суд.

 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини