Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:28:06

Впродовж доби вогнеборці ліквідували 4 пожежі, що виникли внаслідок розряду блискавки

04.08.2016   07:11Агенцiя

2 серпня о 16:50 у Борзнянському районі до Служби порятунку 101 надійшли повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Шаповалівка.

До місця події оперативно прибули рятувальники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. Крім того, було залучено вогнеборців місцевої пожежної команди з сусіднього села Високе та приватний трактор з ємністю 10 куб. м для підвозу пожежно-рятувальним підрозділам води на цілі пожежогасіння. Спільними діями пожежу о 17:35 локалізували та о 18:40 остаточно ліквідували. В ході гасіння вогнеборці врятували з палаючої оселі 86-річну господарку будинку та не допустили розповсюдження вогню на 2 поруч розташовані господарчі будівлі.

Цього ж дня о 12:47 у м. Семенівка до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загорання приватного гаражу по вул. Лугова. Вогнеборці 11-ї державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули за викликом, о 12:55 пожежу локалізували, а о 13:00 остаточно ліквідували. Під час гасіння рятувальники не дали вогню розповсюдитись на поруч розташовані 2 житлові будинки та 2 господарчі споруди.

У м. Новгород-Сіверський грозовий розряд спричинив пожежі двох господарських споруд, що по І-му пров. Успенського та вулиці Залінійній. Рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння. В обох випадках вогнем знищено покрівлі та перекриття будівель.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини