Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:45:12

Вогнеборці ліквідували наслідки пожежі на торфовищі

02.08.2016   16:42

31 липня о 18:40 до Служби порятунку "101" у Козелецькому районі надійшло повідомлення про загоряння на полі сільгосптовариства "Данівське" с. Данівка стерні площею 40 га.

Крім того, внаслідок пожежі сталося загоряння окремими осередками торфу на площі 3 га.

До ліквідації пожежі було залучено 11 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки від Управління ДСНС у Чернігівській області, місцева пожежна команда і трактор з ємністю 16 куб. м для підвозу пожежно-рятувальним підрозділам води на цілі пожежогасіння.

2 серпня о 12:20 пожежу торфу ліквідовано. На місце пожежі виїздив начальник У ДСНС у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий, заступник начальника У ДСНС з реагування на надзвичайні ситуації підполковник служби цивільного захисту В'ячеслав Вернидуб, працювала мобільна оперативна група.

Останні новини Чернігівщини

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини