Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:00:52

У Чернігівській міськраді обговорили порядок проведення громадських слухань, що відбудуться 29 липня

26.07.2016   09:58

У Чернігові 29 липня 2016 року о 18 годині у залі засідань Новозаводської районної у місті Чернігові ради (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 19) відбудуться громадські слухання на тему: «Спорудження меморіалу Захисникам України і Героям Небесної Сотні та обговорення проекту реконструкції скверу імені Богдана Хмельницького».

Основні організаційні питання, а також питання, які будуть виноситись на громадські слухання, обговорили сьогодні в Чернігівській міській раді на засіданні Дорадчого комітету з проведення громадських слухань за участю заступників міського голови Валерія Бондарчука, Ольги Хоніч, Сергія Фесенка, депутата міської ради Ірини Березинець, працівників структурних підрозділів міської ради та представників громадськості міста Чернігова.

На громадських слуханнях розглядатимуться такі питання: місцерозташування Меморіалу Захисникам України і Героям Небесної Сотні, перейменування площі, де буде розміщуватися Меморіал, визначення архітектурного напрямку та технічних вимог до Меморіалу, обговорення співфінансування Меморіалу, а також проекту реконструкції скверу імені Богдана Хмельницького.

До участі у громадських слуханнях запрошуються всі бажаючі жителі міста. Для реєстрації при собі обов’язково треба мати паспорт.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини