Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:03:04

У прокуратурі області проведено нараду за участі правоохоронців та голови ОДА

23.07.2016   08:52Агенцiя

22 липня, у прокуратурі Чернігівської області відбулася координаційна нарада з питань ефективності взаємодії правоохоронних органів у сфері протидії злочинності.

Для дискусії за «круглим» столом, на запрошення прокурора області В. Носенка, зібралися керівники правоохоронних органів Чернігівщини, а також апеляційного суду і обласної державної адміністрації.

Учасники наради представили статистичні та аналітичні дані про стан справ із протидії злочинності у сферах відповідальності очолюваних ними суб'єктів правоохоронної діяльності. У ході обміну інформацією та колективного обговорення актуальної проблематики правоохоронці скоригували вже діючі, а також визначили нові механізми співпраці як для подолання окремих негативних тенденцій у структурі та динаміці злочинності, так і для комплексного поліпшення криміногенної ситуації в регіоні, підвищення ефективності захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави.

Участь у роботі наради, зокрема, взяли заступник прокурора області Д. Сірик, виконуючий обов’язки начальника ГУ Національної поліції в Чернігівській області Е. Альохін, начальник УСБ в області О. Довженко, перший заступник начальника ГУ ДФС в Чернігівській області В. Нечай, виконувач обов’язків начальника Чернігівської митниці ДФС В. Супруненко, начальник Чернігівського прикордонного загону С. Тиркалов, начальники окремих підрозділів Нацполіції України в Чернігівській області: з протидії наркозлочинності С. Грукач, з протидії кіберзлочинам – В. Філіпович, з протидії злочинам в економічній сфері В. Духно. Також активно долучилися до обговорень заступник голови Апеляційного суду Чернігівської області О. Сердюк та голова Чернігівської облдержадміністрації В. Куліч.

Керівник виконавчої влади області – голова ОДА В. Куліч, – крім іншого, звернув увагу правоохоронців на необхідність якісних змін комунікації між правоохоронними органами і жителями області, а також підвищення пріоритетності роботи у сфері протидії корупції, злочинам проти життя і здоров’я людини, її власності.

Голова ОДА висловив переконання в тому, що ефективна взаємодія органів правопорядку в роботі за цими напрямками здатна відчутно підвищити комфорт життя і поліпшити соціальний клімат.

Постанова координаційної наради спрямована для виконання відповідним правоохоронним органам. Загальний контроль за виконанням визначених нею заходів забезпечуватиметься прокуратурою області.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини