Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:51:12

Під час обласного етапу конкурсу визначено кращих начальників караулів підрозділів УДСНС в області

22.07.2016   07:34Агенцiя

21 липня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Управління ДСНС України у Чернігівській області в рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий начальник караулу" відбувся обласний етап.

Головною метою заходу, в якому взяли участь 31 переможець первинних етапів, є удосконалення професійної майстерності начальників караулів державних пожежно-рятувальних підрозділів, запровадження у караулах передового досвіду підготовки особового складу та забезпечення належного рівня утримання техніки до дій за призначенням.

До програми конкурсних випробувань окрім теоретичних тестових завдань, входило виконання нормативів з фізичної і спеціальної підготовки, зокрема одягання бойового одягу та спорядження, вправи з пожежними драбинами та рятувальною мотузкою.

За результатами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу,  у номінації "Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони населених пунктів" перше місце посів Дмитро Мурач (пожежно-рятувальна частина Аварійно-рятувального загону спецпризначення м. Чернігів), у номінації "Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони об'єктів - Роман Басала (21 ДПРЧ смт Талалаївка), у номінації "Кращий молодий начальник караулу" - Дмитро Храмцов (10 ДПРП смт Сосниця).

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.