Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:42:38

Відбулося друге засідання президії обласної ради з погодження порядку денного п’ятої сесії

18.07.2016   15:34Агенцiя

Пленарне засідання п’ятої сесії обласної ради сьомого скликання відбудеться згідно зі змінами, внесеними до відповідного розпорядження 20 липня 2016 року.

На розгляд депутатів буде винесено понад 100 питань. Саме для їх попереднього розгляду сьогодні й засідала президія представницького органу області.

Попередньо датою проведення сесії було визначено 17 червня. І у ході підготовки до неї, 9-го червня, президія вже розглядала порядок денний. Проте розпорядженням голови обласної ради засідання було перенесене вперед більш ніж на місяць, що спричинило розширення кола питань, пропонованих до розгляду. У ході другого засідання президії обласної ради було погоджено включення до порядку денного всіх поданих пропозицій. Таким чином початковий перелік питань, який містив близько шістдесяти пунктів, збільшився до понад ста. Із супровідними документами й відповідними проектами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті Чернігівської обласної ради.

Активне обговорення за участі голови Чернігівської облдержадміністрації Валерія Куліча, зокрема, викликали пропозиції з включення до порядку денного питань про внесення змін до рішення «Про схвалення проекту перспективного плану формування територій громад Чернігівської області» та стосовно порушення клопотання з передачі у спільну власність територіальних громад області майнового комплексу державного закладу «Вузлова лікарня станції Чернігів». Після надання необхідних роз’яснень, членами президії було погоджено включення питань до порядку денного.

Окремо голова ОДА акцентував увагу на необхідності розгляду доцільності функціонування комунального підприємства «Центр державно-приватного партнерства Чернігівської обласної ради», зокрема, через позастатуну діяльність та системні дії, які можуть містити ознаки злочинів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини