Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:50:06

Дебошир, щоб утекти від поліції, викрав "швидку"

05.07.2016   15:56

У Варві п’яний чолов’яга міцної статури примусив водія «швидкої допомоги» покинути салон, а сам поїхав у напрямку дачного масиву.

До чергової частини Варвинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про сімейний скандал.

За вказаною адресою направилася слідчо-оперативна група поліції. На місці правоохоронці чоловіка не застали. Як з’ясувалося, п’яний чоловік приходив до своєї колишньої дружини, влаштував у неї безлад, побив її, але втік, як тільки почув, що жінка телефонує до поліції.
Скандаліст пішов по вулиці, де металевим відром трощив усі припарковані автівки, які зустрічав по дорозі. Постраждалі автовласники тут же звернулися по допомогу до поліції. Правоохоронці прибули протягом лічених хвилин.

Побачивши за собою погоню, хуліган вибіг на паралельну вулицю, де стояла карета «швидкої допомоги». Зловмисник був чоловіком міцної статури, зростом під два метри, тому без проблем примусив водія вийти з-за керма, а сам завів «швидку» та поїхав у напрямку дачного масиву.

Аби затримати викрадача автівки, був введений план «Перехоплення». Свідки вказали поліції куди поїхав «УАЗ», то ж одна група правоохоронців направилася в погоню за утікачем, а друга прочісувала прилеглу місцевість.

Невдовзі поліція затримала зловмисника на території дачного масиву за райцентром, транспортний засіб механічних пошкоджень не зазнав. Після витверезіння чоловік не зміг згадати обставин, за яких він угнав «швидку».

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) – максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за нанесення жінці тілесних ушкоджень та хуліганство. Чоловік затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового тримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини