Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:05:07

Місто Чернігів допомагає з працевлаштуванням працівникам Залізничної лікарні

04.07.2016   08:08

Місто Чернігів допомагає з працевлаштуванням працівникам Залізничної лікарні, яка може закритися. Ця інформація звучала у виступах офіційних осіб вже неодноразово. Зокрема, на цьому було наголошено і на пленарному засіданні 9 сесії Чернігівської міської ради 7 скликання, яке відбулося 30 червня.

Більш докладно про це прес-службу Чернігівської міської ради поінформувала заступник начальника Управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради Ольга Малець:

- У минулі роки, коли Залізнична лікарня працювала в звичному режимі, її трудовий колектив складався з 79 осіб, серед яких лікарів – 11. Половина з них вже працюють в інших закладах.  Зараз у штаті лікарні залишається близько 40 працівників. У тому числі 6 лікарів, з яких один пенсійного віку.

Проблемою допомоги їм у працевлаштуванні ми переймаємося вже давно, ще з минулого року. Зокрема, й нещодавно в. о. головного лікаря залізничної лікарні управління направило листа з переліком вакансій у медичних закладах міста, де їх працівники можуть бути працевлаштовані. Це посади для трьох лікарів, десяти медичних сестер, п’яти молодших медсестер і одного техпрацівника.

Окрім того, працевлаштуванню цих людей обіцяють сприяти і в закладах охорони здоров’я обласного підпорядкування.

30 червня на засіданні сесії депутатами скасовано рішення Чернігівської міської ради від 25 лютого 2016 року про прийняття «Вузлової лікарні станції Чернігів Південно-Західної залізниці» як цілісного об’єкта в комунальну власність міста. У лютому це рішення приймалось на виконання рішень судів, які вже після того були скасовані Постановою Верховного Суду України. «Ініціювання передачі об’єкта права державної власності недостатньо для виникнення в органу місцевого самоврядування обов’язку прийняти об’єкт у комунальну власність без згоди цього органу, наданої шляхом прийняття рішення», - говориться Постанові найвищого судового органу у системі судів загальної юрисдикції України.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини