Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:28:20

Нове керiвництво Прилуцької дитячої лікарні

04.07.2016   07:14

1 липня головним лікарем Прилуцької міської дитячої лікарні стала Близнюк Яна Вікторівна, яка працювала на посаді завідувача отоларингічним відділенням Прилуцької центральної міської лікарні.

Привітати колектив медичного закладу із набуттям нового очільника в перший робочий день Яни Вікторівни завітали міський голова Ольга Попенко, її заступник Тетяна Фесенко та секретар ради Анатолій Шамрай.

"В умовах досить критичного відношення держави до медицини займати керівну посаду буде важко, — поділилась думками новопризначений головний лікар. — Але, якщо людина відчуває, що всередині є бажання щось змінити, якщо вона керується не особистими амбіціями, а інтересами міста, то її робота буде продуктивною.  Зараз саме час сконцентруватися і зробити максимум можливого, щоб показати, що цей заклад потрібен, що він працює і може розвиватися, відстояти його не лише колективом, а і громадою міста. Загальних державних програм нам можливо і не уникнути, але з підтримкою міської влади ми зможемо звести втрати до мінімуму. Я відчуваю, що маю змогу та бажання це зробити. Керуючись саме цими думками я прийняла важливе рішення — бути керівником дитячої лікарні.”
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини