Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:02:32

Урочистості з нагоди випуску молодих фахівців Академії Державної пенітенціарної служби

02.07.2016   15:28Агенцiя

2 липня на Красній площі міста Чернігова відбувся перший випуск молодих фахівців Академії Державної пенітенціарної служби.

В урочистому заході прийняли участь Міністр юстиції України Павло Петренко, заступник міністра освіти і науки – Роман Греба, Голова Державної пенітенціарної служби України Володимир Палагнюк, Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, Голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області В'ячеслав Хардіков та ін.

Диплом державного зразка за спеціальністю «Правознавство» отримали 202 особи, з них 137 присвоєно спеціальне звання «лейтенант внутрішньої служби». Вперше, 13 випускникам, які навчалися на відмінно, було присвоєно первинне спеціальне звання на ступінь вище «старший лейтенант внутрішньої служби».

Міністр юстиції Павло Петренко разом з очільником Державної пенітенціарної служби України Володимиром Палагнюком вручили дипломи з відзнакою найкращим з майбутніх пенітенціаріїв. З вітальним словом до випускників та їх наставників звернулися запрошені гості, які привітали випускників із здобуттям юридичної освіти та побажали успіхів в подальшій роботі.

Урочисто привітати випускників зібралось також чимало чернігівців. Родичі, близькі, друзі випускників Академії і просто пересічні громадяни мали змогу спостерігати за святковим дійством, проходження урочистим маршем та сфотографуватися з почесними гостями.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини