Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:35:47

Поліція розслідує обставини ДТП, в якому загинула громадянка Молдови

29.06.2016   15:29Агенцiя

В неділю, 26 червня, в обідню пору на автошляху Чернігів - Гомель трапилася аварія. Зіткнулися автомобілі "Ford", в якому їхала сім'я з Молдови та "Honda", за кермом якої був громадянин Білорусі. Пасажирка форда від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці.

Близько 13:00 до чергової частини Ріпкинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про ДТП із загиблим поблизу с.Голубичі, Ріпкинського  району, на автодорозі Київ - Чернігів - Нові Яриловичі.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Ріпкинського відділення поліції та поліцейські з безпеки дорожнього руху.

При перевірці обставин трагедії, зі слів 55-річного водія автомобіля "Ford", в його машині «вистрілило» переднє ліве колесо і машину викинуло на зустрічну смугу та розвернуло впоперек дороги. В цей час назустріч (з Чернігова в напрямку Гомеля) рухався автомобіль "Honda" білоруської реєстрації з громадянами Білорусі в салоні. Водій не встиг вчасно загальмувати і сталося зіткнення. "Honda" вдарила "Ford" з боку пасажирського сидіння, де якраз і знаходилася дружина водія 1961 року народження, яка від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди.

Наразі, троє потерпілих внаслідок аварії (55-річний водій «форда» та сімейна пара з Білорусі 1975 року народження) з травмами різного ступеня тяжкості знаходяться в Ріпкинській центральній районній лікарні. Обидві автівки - на штрафмайданчику в Ріпкинсьому відділення поліції.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.