Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:34:22

Аварійно-небезпечні ділянки та місця концентрації ДТП на території Чернігівської області

28.06.2016   12:25Агенцiя

На вулично-дорожній мережі Чернігівської області на обліку знаходиться 9 місць концентрації ДТП, з яких 3 місця на автомобільних дорогах та 6 на вулицях населених пунктів.

Місця концентрації дорожньо-транспортних пригод визначається протягом кількох років. До переліку місць концентрації ДТП відносять лише ті ділянки, де сталися аварії з тяжкими наслідками. Тобто, це має бути певна кількість ДТП впродовж року, або двох чи трьох років.

 Автодорога державного значення:
    Автодорога М-01 «Київ-Чернігів-Нові Яриловичі», 83-84 км. (об’їзна     м. Козелець)
    Автодорога Р-56 «Чернігів-Пакуль- КПП Славутич», 6+920 км - 8+385 км (від повороту на село Гущин до с.Радянська Слобода)
    Автодорога Р-68 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин 105+100м-105км+500   (поворот до заміського ресторану «Рибальський хутір»)

Причиною дорожньо-транспортних пригод на даних ділянках дорогах є:
      порушення швидкісного режиму;
      перехід дороги пішоходами у невстановленому місці та раптовий вихід на проїзну частину дороги.

Місто Ніжин:
     Перехрестя вулиць Шевченка - вулиця 3 мікрорайон обїжжа;
     Перехрестя вулиць Вокзальна-Шевченка-Шляхопровід;
     Перехрестя вулиць Московська-Семашка;

Місто Прилуки:
    Перехрестя вулиць Київська-Перемоги;
    перехрестя вулиць Київська-Коптєва-Незалежності;
    перехрестя вулиць Боброва-Густинська.

Причинами скоєння дорожньо-транспортних пригод є:
    порушення правил проїзду перехресть;
    порушення правил маневрування водіями;
    порушення правил проїзду пішохідних переходів;
    перехід пішоходами проїзної частини у невстановленому місці.

З метою підвищення безпеки дорожнього руху в місцях концентрації ДТП на даних ділянках дороги планується встановити технічні засоби фіксації правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього в автоматичному режимі та інформаційне пано.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.