Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:52:25

Шахрайський спосіб життя

23.06.2016   11:36

Чернігівською місцевою прокуратурою та Чернігівським відділом поліції повідомлено про підозру мешканці міста Чернігова у скоєнні ряду злочинних шахрайських дій стосовно як банківських установ, так і дрібних підприємців на суму понад 60 тис.грн.

Шахрайка, використовуючи підроблені документи без наміру повертати кошти звенулась до однієї з банківських установ міста Чернігова і шляхом обману отримала у власне розпорядження кредитні кошти, які в подальшому витратила на свої потреби.

Після цього, відчувши смак швидких грошей та легкої наживи, влаштувалась на роботу продавця до підприємців, які здійснюють торгівельну діяльність у кіосках, і привласнила кошти, що надійшли до неї від реалізації продуктів харчування.

При цьому свої дії приховала від роботодавців – підприємців у звязку з чим факт недостачі товару після її змін вдалося викрити лише набагато пізніше за результатами проведеної інвентаризації.

Цікаво, що навіть після викриття шахрайка повністю відмовляється як від своєї провини за скоєне, посилаючись на природні умови виникнення такої нестачі товару у підприємців, так і від повернення та відшкодування грошових коштів потерпілим.

Одразу після висунення підозри цій особі остання обірвала всі контакти з родичами та знайомими, зникла з поля зору правоохоронних органів.

Наразі кмітлива шахрайка перебуває у державному розшуку і буде затримана для обрання співрозмірного запобіжного заходу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини