Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:31:16

Відбулася низка презентацій роботодавця, участь у яких взяли понад 60 шукачів роботи

18.06.2016   10:28

Одним із пріоритетів діяльності служби зайнятості є тісна взаємодія з роботодавцями, оскільки саме від них залежить кількість вакансій на ринку праці і успішне працевлаштування громадян.

Тому роботодавці постійно залучаються до заходів, які проводяться службою зайнятості для безробітних.
Так, цього тижня в Чернігівському МЦЗ відбулася низка презентацій роботодавця, участь у яких взяли понад 60 шукачів роботи.

15 червня про філію ТОВ «Рекс Шуз Мейкер ЛТД» - підприємства, що спеціалізується на виробництві жіночого шкіряного взуття, безробітним розповіли його представники. Зокрема було зазначено, що нині їм потрібні складальники взуття.

Підприємство розташоване в селі Виповзів Козелецького району, тому роботодавець гарантує працівникам підвіз до місця роботи і назад додому, а також належні умови праці, офіційне працевлаштування, гідну заробітну плату та соціальні гарантії.

16 червня, запросивши на захід безробітних кухарів, їм презентували ТОВ «Фастфуд – Чернігів», ТОВ «Альянс Маркет», якому належить мережа чернігівських магазинів «Союз» та «Квартал» і приватних підприємців, котрі працюють у сфері громадського харчування.

Того ж дня на іншій презентації роботу вже пропонували продавцям продовольчих та непродовольчих товарів. Останнім - у відділ косметики до приватного підприємця, а от продавці продовольчих товарів потрібні ТОВ «Чекос», ТОВ «Фоззі-фуд» (магазини «Сільпо»), ТОВ «Альянс Маркет» та ПП «Седам - Маркет».

17 червня відбулася презентація ПАТ «МКіМО» (завод металоконструкцій і металооснастки), ТОВ «Чернігів Град Буд» та ТОВ «Український кардан». Запрошеним було запропоновано вакансії слюсаря, слюсаря-ремонтника, слюсаря сантехніка.

Під час усіх заходів присутніх інформували про стан та основні тенденції ринку праці, діяльність підприємств та перспективи розвитку, вимоги до претендентів, умови праці, заробітну плату тощо. Особливу увагу фахівці служби зайнятості звернули на можливість проходження безробітними стажування безпосередньо у роботодавця на робочому місці.

Пропозиції роботи зацікавила присутніх. Вони ставили різні запитання, зокрема, щодо соціальних гарантій та пільг працівникам. Бажаючих працювати роботодавці запросили відвідати підприємства, щоб детального ознайомитися з умовами праці.


Валентина Федусь, відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини