Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:16:59

Голова облради взяв участь у пленарному засіданні Срібнянської райради

16.06.2016   08:09

15 червня голова обласної ради Ігор Вдовенко взяв участь у п'ятій сесії Срібнянської районної ради сьомого скликання. Пленарне засідання провела голова районної ради Олена Панченко.

Участь у роботі сесії взяли: голова районної державної адміністрації Ніна Бондаренко, заступник голови районної ради Микола Близнюк, селищні та сільські голови, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники установ, організацій, представники ЗМІ.

У своєму виступі перед депутатським активом Срібнянщини та керівництвом району, голова обласної ради окреслив сучасний стан соціально-економічного та політичного розвитку, проаналізував ситуацію у бюджетній галузі області та, зокрема, у Срібнянському районі. Керівник акцентував увагу на питаннях децентралізації влади, створенні об'єднаних громад, а також на інших важливих питаннях життєдіяльності області і району.

На завершення промови голова обласної ради нагородив Грамотою Верховної Ради України та нагрудним знаком редактора газети «Срібнянщина» Сергія Бебика, а заодно вручив голові районної ради Олені Панченко посвідчення голови Срібнянської районної ради сьомого скликання, видане Верховною Радою України.

Після цього депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Загалом пленарне засідання п'ятої сесії районної ради пройшло злагоджено та організовано. Всі проекти рішень були прийняті майже одноголосно. І це завдяки тому, що сесії передували засідання чотирьох постійних комісій та президії районної ради, на яких були детально опрацьовані всі заплановані питання, враховані зауваження та пропозиції.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини