Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:15:51

Поліція затримала злодія "домушника"

31.05.2016   13:02

Наряд патрульної поліції Чернігова, який отримав сигнал про проникнення зловмисника до будинку, затримав крадія прямо на місці злочину з повною сумкою викрадених інструментів.

Каналом «102» до чергової частини надійшло повідомлення, що в Чернігові з приватного будинку в районі «П’яти кутів» невідомий чоловік виносить речі.

На місце події виїхав екіпаж патрульної поліції, який «на гарячому» затримав зловмисника. Той як раз виносив повну сумку інструментів з недобудованого будинку.

На виклик прибула також і слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції. Правоохоронці встановили власника будинку, який проживає в іншому районі, та запросили його для проведення слідчих дій.

Прибувши на місце пригоди, власник будинку повідомив поліцейським, що у старій нежилий частині його будинку, де триває ремонт, були пошкоджені двері та викрадені будівельні інструменти.

Затриманий на місці події 40-річний чернігівець і намагався скоїти крадіжку інструментів та будматеріалів з цього будинку. При огляді місця події вилучено виламану лицьову планку врізного замка та знаряддя злочину – лом.

Затриманий був доставлений до Чернігівського відділу поліції. Зловмисник зізнався у скоєному, у нього вилучено сумку з викраденими інструментами та поліетиленовий плащ, який також був викрадений з будинку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини