Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:27:03

Імператор невідомої "держави" на Чернігівщині запропонував Росії перейти до його підданства

23.05.2016   08:54Агенцiя

На півночі нашої країни, просто під боком у Росії, хтось утворив свою "державу", яка видає паспорта, звільняє від сплати податків та кримінальної відповідальності.

"Государ" організації "Титульний суверенний народ України", утвореної на Чернігівщині, - листується з посольствами різних країн. Серед документів, які розшукала кореспондент ТСН Алла Скорик, є й запрошення до консульств Росії та Білорусі про приєднання до екстериторії "Государя-імператора".

Про цю "державу" зі своїм імператором широкому загалу стало відомо нещодавно - після затримання чернігівськими патрульними автомобіля з підозрілими номерами. На підмогу до водія на автівці з такими ж номерами приїхав "генерал" Титульного суверенного народу. Обидва автомобілі забрали на штрафмайданчик, проте за деякий час повернули власникам. На якій підставі - у поліції не змогли пояснити. Автомобіль з підозрілими номерами вивів чернігівських патрульних на дивну організацію.

До обраного Водій BMW представився копам як підданий "Його величності государя". Коли ж автомобіль вирішили забирати на штрафмайданчик, на допомогу водієві приїхали і інші піддані невідомої держави. Всі із дивними посвідченнями та гучними посадами. Зазначимо, що ця "екстериторія", яка має свій сайт й офіс у Чернігові, викликала чималий подив навіть у міністра юстиції Павла Петренка.

Її існування дійсно видається маячнею, але варто згадати про те, як у 2007 році українці сміялися з перших кроків "Донецької народної республіки", і про те, чим "ДНР" стала зараз.


http://tsn.ua/ukrayina/imperator-nevidomoyi-derzhavi-na-chernigivschini-zaproponuvav-rosiyi-ta-bilorusi-pereyti-do-yogo-piddanstva-652591.html

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини