Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:46:20

Прикордоннику за отримання неправомірної вигоди обрано запобіжний захід – тримання під вартою із визначенням застави у розмірі 300 тис. грн.

17.05.2016   07:31Агенцiя

Прокуратурою області 13 травня спільно з працівниками УСБУ в області викрито працівника Чернігівського прикордонного загону ДПС України під час отримання ним неправомірної вигоди.

Як встановлено, співробітник одного з відділень Чернігівського прикордонного загону ДПС України вимагав та отримав від інспектора майже 23 тис грн, 30 доларів США та 200 рублів Російської Федерації за неперешкоджання проходження ним служби.

Під час передачі хабара корупціонера затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За  фактом отримання правоохоронцем неправомірної вигоди, поєднаної з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України), внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні інкримінованого злочину.

Слідчим суддею Новозаводського районного суду м. Чернігова 15 травня підтримано позицію прокурора та обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави у розмірі 300 тис. грн.

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ прокуратури області, встановлюються обставини злочину.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.