Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:31:21

Журналіст виявив під Черніговом даішників з радарами – вони все ще існують

03.05.2016   10:27Агенцiя

Про це український журналіст Кирило Сазонов написав у «Фейсбуці».

«Вони існують! На вихідних їздив в Чернігівську область і там їх побачив. Двічі. Реальні даішники в цій своїй сірій мишачій формі і за звичним заняттям. Першу побачив зграю з жезлами на трасі Київ – Чернігів. Другу – на об’їзній навколо Чернігова.

Ховалися вчотирьох з радаром у кущах біля мосту. Там ремонт, швидкість обмежена і, судячи з щасливих пик, непогано клює. Друзі – даішники в кущах з радаром! Україна 2016 рік! 150 км від Києва. Дірка в минуле.

Я не знаю, хто там головний з МВС в області і чому вони живуть, як раніше. Я впевнений – їх завтра бути не повинно. Цим паразитам не місце в поліції, як виду. Не ось цим негідникам, а взагалі – нам жебраки зі смугастими паличками не потрібні.

Шановний Арсен Аваков, схоже, не бере їх реформа. Може, дустом спробувати? Вигнати стусанами під куприк? Давайте вже дочистим цей сектор повністю. Користі від них-нуль, тільки позорище», – йдеться в повідомленні.

 
http://zik.ua/news/2016/05/02/zhurnalist_vyyavyv_daishnykiv_z_radaramy_pid_chernigovom__vony_vse_shche_695571

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.