Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:36:10

"Українська Громадська Рада" піклується про дітей, які мають особливі потреби

26.04.2016   14:41

Україна має глибоке національне коріння, багаті традиції, для яких характерні милосердя та допомога, тим, хто не може самостійно зарадити своїм проблемам.

Офіційно появу соціальної роботи, як професії, зареєстровано лише на початку 90-х років, минулого століття, а в повний голос про проблеми догляду за дітьми з обмеженими фізичними можливостями у нашій країні заговорили зовсім недавно.

Ця тема не виносилась на публічне обговорення не тільки на державному рівні, але й замовчувалась батьками, які виховували таких дітей. Та насправді проблема догляду за дитиною з обмеженими можливостями неймовірно тяжка морально, а у наш час ще й досить обтяжлива матеріальна проблема.

За законами життя не буває зла без добра, тож знаходяться люди, які від щирого серця, безкорисно та від усієї душі можуть, а головне хочуть, допомагати сім’ям, у яких є діти з обмеженими можливостями. Відчуваючи щиру підтримку для своїх дітей, життєві проблеми батьків стають не такими безвихідними.

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді за підтримки Громадської організації «Українська Громадська Рада» надав гуманітарну допомогу чотирьом сім’ям нашого міста, у яких існує проблема дитячої інвалідності.

Двом сім’ям надано річний запас дитячих підгузок, вологих серветок, одноразових поглинаючих серветок; іншій сім’ї - продуктовий набір на значну суму коштів; а четверта сім’я отримала професійний синтезатор «Yamaha» для своєї дитини.

Колектив Прилуцького міського Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді вдячний громадській організації «Українська Громадська Рада» та особисто Юлії Капран, голові правління громадської організації, за надану допомогу у такій нелегкій, але милосердній та шляхетній справі. Дуже сподіваємося, що джерело доброти і шляхетності вернеться морем добра не тільки для тих, хто отримав допомогу, але й для тих, хто її надає.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини