Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:02:06

Ліга ділових і професійних жінок відзначила своє 15-річчя

09.04.2016   09:30Агенцiя

Заступник міського голови Олександр Кириченко 5 квітня взяв участь в урочистому святковому заході, присвяченому 15-річчю Чернігівської міської Ліги (Клубу) ділових і професійних жінок.

Вітаючи розумних, талановитих, гарних жінок, О. Кириченко висловив щиру вдячність за вагомий внесок у здійснення благодійних та соціально орієнтованих проектів: захист багатодітних сімей, робота з малозабезпеченими сім’ями та дітьми-інвалідами. Заступник міського голови побажав жінкам творчих успіхів, щастя та гармонії у повсякденному житті.

Жінок також привітали президент Ліги Ірина Дорожкіна, голова Спілки жінок України Леокадія Герасименко та керівник Молодіжного відділення Ліги, член правління Юлія Заїка та інші.

До уваги всіх присутніх у фойє Навчально-методичного центру профспілок була організована виставка творчих робіт представниць Асоціації майстринь.

Під час заходу найбільш успішних та активних бізнес-леді було нагороджено подяками Чернігівського міського голови, відзнаками Спілки жінок України, Чернігівської регіональної торгово-промислової палати тощо.

Розпорядженням Чернігівського міського голови, за активну участь у громадському житті міста Чернігова та з нагоди 15-річчя Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінокПодяка Чернігівського міського голови оголошена:

- Дорожкіній Ірині Василівні, президенту Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінок, голові Чернігівської обласної організації Спілки жінок України, директору підприємства "Навчально-методичний центр" Федерації профспілкових організацій Чернігівської області;

- Логіновій Людмилі В’ячеславівні, віце-президенту Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінок, директору приватного виробничо-торговельного підприємства "ДЖІ-ЕН-ЕЛ";

- Острицькій Оксані Олегівні, члену правління Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінок, приватному підприємцю (приватне підприємство "Пушинка");

- Пекуровській Олені Миколаївні, віце-президенту Чернігівської міської Ліги (клубу) ділових і професійних жінок, директору публічного акціонерного товариства "Чернігівпобутрадіотехніка".

 

Довідково.

Чернігівська міська Ліга (Клуб) ділових і професійних жінок заснована в 2000 році з ініціативи обласної організації Спілки жінок України на базі Центру підтримки жіночого бізнесу, що з’явився в Чернігові завдяки проекту «ВінрокІнтернешнл» за фінансової підтримки USAID. До цього часу Ліга є єдиною в Україні жіночою бізнес-асоціацією. Сьогодні Ліга об’єднує 136 активних, ініціативних жінок, керівників установ і організацій, фахівців своєї справи, приватних підприємців, громадських діячок та майстринь.

Щорічно Ліга проводить традиційні заходи: конкурс «Жінка року», ярмарок «Що може жінка», урочистий прийом до членів Ліги, а останні три роки організовує Форум ділових і талановитих жінок. Крім того, проводяться навчання, презентації бізнесу жінок, просування послуг і товарів її членів.

Ця організація активно співпрацює з місцевими органами влади, створює привабливий образ жінки-підприємниці та громадської діячки, веде активну благодійну діяльність.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини