Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:37:35

Поліція затримала серійного злодія

08.04.2016   07:45

В обласному центрі зловмисник обкрадав складські приміщення, медичні заклади та ремонтні майстерні.

До Чернігівського відділу поліції надійшло кілька заяв про крадіжки із різноманітних закладів. Так, один з потерпілих повідомив, що в січні зловмисник проник до приміщення одного зі складів по вулиці Текстильників та викрав звідти електроінструмент і комплектуючі до ліхтарів на суму понад 100 тисяч гривень.

Також потерпіли від рук крадія і власники кількох перукарень. Вночі злодій через віджаті металопластикові вікна проникав до приміщень закладів та викрадав телефони, гроші, різноманітний перукарський інструмент, не погребував навіть фарбою для волосся, туалетною водою, лаками та гелями для нігтів.

Аналогічна зава про викрадення з перукарні приладдя надійшла до чергової частини й кілька днів тому. Оперативники розпочали пошуки зловмисника з відпрацювання місць можливого продажу викраденого. Саме під час спроби продати на стихійному ринку машинки для стрижки волосся поліцейські затримали невідомого чоловіка. Він зізнався, що ці речі попросив його продати знайомий. Правоохоронці встановили місце проживання цього знайомого та завітали до нього.

В ході перевірки правоохоронці встановили, що саме цей чоловік і є крадієм, що обкрадав перукарні та склади у місті. В квартирі у цього 40-річного раніше судимого чернігівця правоохоронці знайшли та вилучили велику кількість викраденого перукарського приладдя. В подальшому воно було повернуто власниці. Жінка була приємно вражена професійністю та оперативністю розкриття цього злочину правоохоронцями і дуже дякувала за повернуті речі.

Затриманий надав правдиві свідчення щодо 6 крадіжок. Він пояснив правоохоронцям, що викрадене продавав та витрачав гроші на власні потреби.

За всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини