Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:59:35

В. Атрошенко відвідав будівництво житлового комплексу "Північний"

07.04.2016   08:47

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко взяв участь у заході - закладання капсули на будівництві житлового комплексу «Північний» в мікрорайоні «ЗАЗ». На заході були присутні заступник міського голови Олександр Ломако, заступник міського голови Валерій Бондарчук, інвестор Павло Климець, засновник компанії «Атлант» Вадим Каган.

Владислав Атрошенко зазначив, що це дуже приємна місія, адже це не тільки будівництво нового комплексу, а й нові робочі місця для людей, розвиток інфраструктури та комунікацій міста, податки до бюджету.

В цьому мікрорайоні планується будівництво семи шістнадцятиповерхових жилих будинків загальною площею біля 40 тис.кв.м.

Міський голова звернувся до засновника компанії «Атлант» Вадима Кагана з проханням, докласти всіх зусиль для створення позитивного іміджу, щоб ім’я компанії було відомо не тільки в місті Києві, Броварах, а й в Чернігові. Щоб люди компанію «Атлант» знали як надійного партнера по якісному доступному житлу.

Під час зустрічі В. Атрошенко звернувся до мешканців та жителів міста Чернігова. Він зазначив, що йому стало відомо про компанії, які продають житло за заниженими цінами, навіть не збудувавши й одного поверху будинку. Міський голова сказав, щоб всі мешканці, які бажають купити таке житло, були дуже уважні та ретельно вивчали юридичну сторону пропозицій.

Засновник компанії «Атлант» Вадим Каган розповів, що він будує житло на протязі 27 років. За його словами, головними принципами є «люди мають отримувати все вчасно» та «ніколи не брати кредити на будівництво».

В. Каган наголосив, що за 27 років існування компанії як під час кризи, так і стабільності в країні, «Атлант» завжди працює стабільно і виконує обіцянки. «Ми будуємо не тільки будинки, а і школи, дитячі садочки, всю інфраструктуру. Особиста моя гордість те, що я побудував більше мільйона квадратних метрів житла і при цьому жодного разу не підвів людей», - зазначив В. Каган.

Засновник будівельної компанії розповів, що він вчора зустрічався з міністром оборони України. Під час зустрічі обговорено питання щодо розширення будівництва будинків на Чернігівщині для військових. Адже в Україні буде створюватись 4 особливих регіони і одним з цих регіонів буде Чернігів.


Довідково:

Компанія «Атлант» 27 років працює на ринку будівництва монолітної житлової нерухомості та демонструє свою надійність, стабільність, відповідальність і високий потенціал розвитку. Компанія «Атлант» будувала будинки в Білорусії, Молдові, Естонії, Одесі, Кам’янець-Подільську, Києві та Київській області. Головна мета компанії – будівництво якісного, комфортного, надійного і максимально доступного житла. Компанія надає можливість придбати якісне житло людям із середнім і мінімальним достатком у різний спосіб: від 100% передплати до розстрочки від забудовника. Завдяки можливості самостійно виконувати весь цикл будівельних робіт, компанія «Атлант» вдається вже багато років поспіль утримувати конкурентну ціну квадратного метру поряд з дотриманням якості і терміну будівництва.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини