Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:06:30

Чернігівський Центр обслуговування платників відвідало майже 54 тисячі платників податків

01.04.2016   12:33Агенцiя

Центром обслуговування платників ДПІ у м. Чернігові надається широкий спектр безкоштовних послуг для своїх відвідувачів. З початку 2016 року Центр відвідало майже 54 тисячі платників податків - підприємців та юридичних осіб, а також пересічних громадян.

У Центрі обслуговування платникам податків пропонується широкий перелік послуг, зокрема, отримання консультацій, дозвільних документів, довідок, витягів, приймання податкової звітності, кореспонденції тощо.

Інформаційні та тематичні стенди містять зразки заповнення заяв, декларацій, податкової звітності, інформацію щодо єдиного внеску, змін в оподаткуванні, порядку звернень до органів ДФС та інші корисні та актуальні матеріали. Відвідувачі мають можливість ознайомитися з останніми змінами щодо податкового законодавства з друкованих брошур, листівок, пам’яток та з екранів TV- моніторів, що розміщені в приміщенні Центру.

Протягом цього року Центром надано понад 3 тисячі адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг. Також зареєстровано підприємцям 446 книг обліку доходів і витрат та 441 книга обліку розрахункових операцій; видано 106 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби; проведена реєстрація  41 реєстратора розрахункових операцій.

Як запевнила начальник відділу організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг, організації розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації управління обслуговування платників ДПІ у м. Чернігові Олена Нюнько, надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування та створення сприятливих умов для платників податків є пріоритетними завданнями у діяльності інспекції.

Нагадаємо, що з 1 січня 2016 р. триває компанія декларування доходів, отриманих у 2015 році. Фахівці Центру надають кваліфіковану допомогу громадянам щодо заповнення та подання податкової декларації про майновий стан і доходи.

Запрошуємо відвідати Центр обслуговування платників ДПІ у м. Чернігові, який  знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Кирпоноса, 28, тел.: 65-28-25, 15-07.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.