Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:09:27

Громадськість Чернігова запрошується до участі у створенні робочої групи та комісії

30.03.2016   14:40

Управліннями економічного розвитку міста, споживчого ринку та підприємництва міської ради готуються проекти розпорядження міського голови «Про робочу групу з питань реалізації цінової політики у житлово-комунальному господарстві та на міському пасажирському транспорті» та «Про комісію з розгляду питань, що стосуються роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг».

Повідомляємо, що до складу робочої групи та комісії будуть включені представники громадських об’єднань.

Пропозиції щодо кандидатів надавати до відділу зв’язків з громадськістю міської ради за тел. 77-48-82 та 67-83-00 в термін до 1 квітня.

 

Довідково:

Робоча група з питань реалізації цінової політики у житлово-комунальному господарстві та на міському пасажирському транспорті є постійно діючим дорадчим органом, утвореним для сприяння діяльності виконавчого комітету Чернігівської міської ради, пов'язаної із реалізацією цінової політики відповідно до повноважень виконавчих органів міської ради.

Основними завданнями Робочої групи є:

- підготовка пропозицій виконавчому комітету міської ради, міському голові щодо встановлення та застосування цін і тарифів;

- сприяння запобіганню порушень прав споживачів під час установлення і застосування цін і тарифів.

Комісія з розгляду питань, що стосуються роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг є дорадчо-консультативним органом виконавчого комітету міської ради, що утворюється ним для забезпечення здійснення повноважень у сфері торговельного обслуговування, ресторанного господарства та надання послуг населенню.

Основними завданнями комісії є:

- координація роботи органів місцевого самоврядування, контролюючих та правоохоронних органів у вирішенні питань сфери торговельного обслуговування, ресторанного господарства та надання послуг населенню;

-розгляд заяв суб'єктів господарювання на встановлення та скасування зручних для населення режимів роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг у нічний час;

- розгляд та аналіз скарг громадян на роботу об'єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг;

-обговорення та надання рекомендацій щодо вирішення спірних питань, які виникають при роботі підприємств торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини