Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:44:56

У Чернігові в ДТП загинула людина

30.03.2016   08:25

27 березня у Чернігові на вулиці Шевченка навпроти Центрального парку культури і відпочинку сталася ДТП з летальним наслідком. Volkswagen Polo, в салоні якого знаходилася родина, влетів в придорожнє дерево. Аварія сталася на очах екіпажа патрульної поліції.

Автомобіль з київською реєстрацією рухався вулицею Шевченка в напрямку Красного моста. Майже навпроти входу до парку машину різко повело вправо і вона вдарилася в дерево на узбіччі. У цей момент тією самою вулицею, але в зустрічному напрямку, їхав екіпаж патрульної поліції, що здійснював патрулювання району.

Поліцейські зразу ж зупинили свій службовий автомобіль, обмежили рух транспортних засобів на ділянці дороги і побігли до розбитої машини. За кермом Volkswagen була жінка. Вона не сильно постраждала, лише розбила носа – її вберіг пасок і подушка безпеки, яка спрацювала. Вона сказала, що на задньому сидінні авто дитина.

Непритомний хлопчик років п’яти-шести лежав на підлозі машини за сидінням водія. Один з поліцейських обережно обмацав його руки, ноги, пройшовся по всьому тілу, перевіряючи, чи немає у нього відкритих переломів. На щастя, обійшлося без них. Тоді поклавши дитину на заднє сидіння, привів до тями.

Тим часом його напарник і ще двоє патрульних, які прибули на допомогу, займалися пасажиром, що сидів попереду і на якого прийшовся основний удар. Скоріше за все, чоловік не був пристебнутий паском безпеки, бо від удару трохи сповз на сидінні. Візуально він перебував у тяжкому стані – із носа, рота і вух текла кров. Поліцейські намагалися її зупинити, проте крові було дуже багато. Чоловік був при свідомості, дихав, але не розумів, що відбувається і не міг нічого відповісти.

Оцінивши ситуацію, патрульні викликали дві «швидких», бо було аж троє постраждалих. «Швидка», яка приїхала першою, забрала чоловіка. Наступна бригада медиків зайнялася хлопчиком.

Від жінки-водія поліцейські дізналися, що з нею в автомобілі був її чоловік та їхній 5-річний син. Вони – кияни. Приїздили до Чернігова в гості.

У чоловіка лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом основи черепа, множинні переломи ніг. На жаль, від таких травм він помер у кареті «швидкої».

Дитину разом із матір’ю відвезли до Обласної дитячої лікарні. Виявилося, що у хлопчика закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку.

Що стало причиною аварії з’ясує експертиза.

За даним фактом слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Чернігівській області зареєстроване кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини