Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:26:29

На Чернігівщині в ході спецоперації "Розшук" знайдено 55 осіб, які переховувалися від правоохоронних органів

30.03.2016   06:40Агенцiя

27 березня в області завершилася оперативно-профілактична операція «Розшук», яка тривала десять днів та мала на меті зменшення кількості розшукуваних осіб у порівнянні з початком року.

З 32-х знайдених злочинців, яких розшукували в рамках оперативно-розшукових справ за скоєння кримінальних правопорушень, 15 були оголошені в розшук ще в минулих роках.

Серед розшуканих - організатор грального залу, один хабарник, один викрадач автотранспорту, п'ять злодіїв та чотири дезертири. Ще троє затриманих розшукувалися за порушення правил безпеки дорожнього руху та причетність до незаконного обігу наркотиків.

Припинено також 23 розшукові справи не кримінального характеру, з яких 14 - заведені ще в минулих роках. Розшукано 11 боржників, 8 неплатників аліментів, 4 особи оголошені в розшук за поданням органів кримінальної виконавчої інспекції.

Також, за період спецоперації було затримано одного злочинця, розшукуваного правоохоронними органами республіки Молдова та припинено розшук 11 безвісти зниклих осіб.

Основна мета, яка ставилася перед операцією «Розшук», а саме зменшення залишку розшукуваних осіб у порівнянні з початком року, в ході її проведення була досягнута. Так, було зменшено залишок розшукуваних злочинців з 444 (на початок року) до 429 осіб.

Найбільш відчутні показники за результатами операції «Розшук» продемонстрували Козелецький відділ поліції (припинено розшук 10 злочинців), Чернігівський відділ поліції (7 злочинців, 9 осіб розшукуваних в рамках розшукових справ, 1 безвісти зникла особа) та Бахмацький відділ поліції (3 злочинці, 1 боржник).

Триває аналіз отриманих результатів.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.