Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:55:48

Поліція затримала 29-річну гаражну крадійку

29.03.2016   11:25

Нею виявилася донька власників гаражу. Вона познайомилася із наркозалежним чоловіком, який примушував її шукати гроші йому на наркотики.

До чергової частини Чернігівського відділу поліції звернувся житель обласного центру і повідомив, що з гаражу в одному з приміських сіл були викрадені мопед «Дельта», 40 літрів бензину, ящик з інструментом та світильник.

На місце події виїхали поліцейські відділу. Правоохоронці встановили, що замок в гаражі жодних пошкоджень не мав, а був відкритий ключем. В подальшому поліцейські встановили, що власниця гаражу здавала його всім своїм знайомим для зберігання речей. В ньому тривалий час кілька сімей зберігали різноманітні речі, починаючи від інструментів і світильників, закінчуючи пральними машинками та мопедами.

До певного часу з речами було все гаразд, доки 29-річна донька власників гаражу не познайомилася із наркозалежним чоловіком. Саме він примусив свою знайому шукати гроші йому на наркотики. А коли дізнався про гараж та речі, які в ньому зберігалися, запропонував своїй коханій скоїти їх крадіжку, мотивуючи тим, що ці речі нікому не потрібні.

Викрадене ці двоє реалізовували через інтернет-сайти оголошень та оголошення в газетах. Гроші витрачали на наркотики та власні потреби. В ході подальшої перевірки викрадений мопед правоохоронці знайшли на стоянці неподалік. Його новий власник навіть не підозрював, що мопед крадений.

Поліція вживає заходи для встановлення місцезнаходження інших викрадених речей, за фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.