Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:55:27

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

28.03.2016   09:18Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 27 березня до 8:00 28 березня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 22 небезпечні події, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 20 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 3 особи постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в м. Чернігові  по проспекту  Перемоги біля будинку №102 о  21 год. 30 хв.  26  березня  сталося  зіткнення  двох автомобілів  "Hyundai Elantra" та "BMW 3251".  Внаслідок  пригоди водій автомобіля  "Hyundai Elantra" та пасажир   автомобіля "BMW 3251" отримали  травми  різного ступеню  важкості та були доставлені до Чернігівської  міської  лікарні № 2;

- в м. Чернігові  по вул.  Шевченка біля будинку №46 о  17 год. 30 хв. 27  березня  водій автомобіля "Volkswagen Polo"  здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди пасажир  автомобіля, 1981 року народження,  помер у кареті  швидкої медичної допомоги, інший  пасажир, 2010  року народження,  отримав тілесні ушкодження  та був доставлений до Чернігівської дитячої обласної лікарні.


Пожежі – 20, з них 9 пожеж в житловому секторі та 11 випадків загоряння сухої трави на загальній площі 51,5 га. Внаслідок цих пожеж 1 особа загинула.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12_ мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 12 мкр/год., Щорс – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 27 березня до 20 години 28 березня очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі  0-5º морозу, вдень 5-10º тепла.
По Чернігову температура вночі 1-3º морозу,  вдень 7-9º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини