Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:54:01

Працівники поліції затримали керманича авто зі зброєю та вибухівкою

28.03.2016   08:09

27 березня, на 151 кілометрі автодороги «Київ – Суми - Юнакіївка» працівники поліції здійснювали нагляд за дорожнім рухом. Близько десятої години ранку, поблизу села Манжосівка Прилуцького району, увагу поліцейського привернув автомобіль «ВАЗ-2110».

За кермом легковика перебував 43-річний мешканець Сумської області. Окрім водія в салоні авто знаходилося ще двоє пасажирів: чоловік та дівчина.

Перевіряючи документи в керманича автівки, увагу поліцейського привернула пасажирка, яка сиділа на задньому сидінні та стрімко щось ховала в коробку з під взуття. На вимогу правоохоронця оглянути салон транспортного засобу, водій кинувся тікати. Правопорушника негайно затримали. Як згодом з’ясувалося, керманич перебував в стані наркотичного сп’яніння.

На місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу. Під час візуального огляд автомобіля було виявлено дві димові шашки, взрив - пакет армійський, два предмета схожі на пістолет, а саме револьвер під гумові кулі, який перебуває на обліку в Броварському відділу поліції Київської області, як викрадений та пристрій схожий на пневматичний пістолет.

Горе-водій пояснив, що дуже злякався тому й тікав, а револьвер придбав близько року тому в місті Бровари в незнайомого чоловіка.

Підозрюваних доставлено до Прилуцького відділу поліції для подальшої перевірки даних осіб на причетність до скоєних злочинів. Вилучені предмети направлено на дослідження до НДЕКЦ.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня кваліфікація незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами відповідно до ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини