Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:56:09

Прокуратура реагує на порушення при використанні земель водного фонду

26.03.2016   07:56

Прокуратурою до господарського суду області заявлено позов про визнання недійсним договору оренди та повернення земельної ділянки водного фонду з розташованим на ній водним об’єктом в державну власність.

Як встановлено, в 2008 році колективному сільськогосподарському підприємству надано в оренду земельну ділянку водного фонду площею 7,4 га як цілісного водогосподарського комплексу з розташованим на ній водним об’єктом (6 га), прибережною захисною смугою та водними ресурсами для рибогосподарських потреб, яка знаходиться в басейні річки загальнодержавного значення на території Іваницької сільської ради Ічнянського району.

Водночас договір оренди земельної ділянки між районною державною адміністрацією та орендарем укладено без проведення її нормативної грошової оцінки, що призводить до неправильного визначення розміру щорічної орендної плати і як наслідок завдає шкоду фінансовим інтересам держави у вигляді ненадходжень коштів до бюджету через неправильний розрахунок.

На усунення порушень закону прокурором вжито заходів представницького характеру.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.