Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:53:37

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

12.02.2016   09:25Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 11 лютого до 8:00 12 лютого 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 3 пожежі, 1 випадок знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни та 2 аварійні ситуації на системах життєзабезпечення.
Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.


Стан захворюваності на грип та ГРВІ:

За добу в області на грип та ГРВІ захворіло 1313 осіб (в тому числі 520 дітей), з них 58 осіб (в тому числі 32 дитини) були госпіталізовані.


Стан доріг:

Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 90 одиниць спецтехніки та 118 чол. обслуговуючого персоналу ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:


- в м. Чернігові  по вул. Шевченка, біля будинку № 246,  о 16 год. 11 лютого водій автомобіля "ВАЗ 2102" здійснив наїзд на пішохода, що перетинав проїжджу частину дороги в межах нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2.

- в с. Берлози Козелецького району по вул.. Московській біля будинку №2 о 19 год. 5 хв. 11 лютого  водій автомобіля "MAZDA 323", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння,  здійснив наїзд на пішохода, який стояв на узбіччі дороги. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Козелецької центральної районної лікарні.


Пожежі – 3, з них 2 пожежі в житловому секторі  та 1 пожежа на транспорті.


Знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни – 1:


Групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області о 13 год. 10 хв. 11 лютого було знешкоджено артилерійський снаряд калібру 76 мм часів Другої Світової війни, який було виявлено о 10 год. 55 хв. 10 лютого в смт Мала Дівиця Прилуцького району по вул. Гетьманській, 10.


Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення – 2:

- в м. Чернігові по вул. Одинцова, 9А о 7.год. 12 лютого стався порив водопроводу холодної води діаметром 200 мм. Без постачання холодної води залишилися мешканці трьох дев’ятиповерхових будинків по вул. Рокосовського: №10 (102 квартири) та №12 (106 квартир), вул. Одинцова, 9А (213 квартир), а також бойлерна по вул. Одинцова, 7А. Без водопостачання холодної та гарячої води залишилися мешканці 12 будинків: по вулицях Рокосовського, №№10, 10А, 12 та Одинцова, №№1, 3, 3А, 5, 7, 7А, 9А. Аварійно-відновлювальні роботи проводяться силами КП "Чернігівводоканал".

- внаслідок несприятливих погодних умов станом на 6 год. 12 лютого не функціонує 4 АТС. Без електрозв’язку залишаються 7 населених пунктів (Чернігівський район – 4, Сосницький район – 2, Бобровицький район – 1).


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Щорс – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 11 лютого до 20 години 12 лютого очікується хмарна погода з проясненнями, вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі від 3º морозу  до 2º тепла, вдень 0-5º тепла.
По Чернігову без істотних опадів. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 3-5º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини