Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:25:57

З подарунками до райгородської багатодітної сім’ї та понорницької громади

11.02.2016   12:13

10 лютого з робочим візитом до Коропського району завітали перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та директор обласного Департаменту сім’ї, молоді і спорту Ніна Лемеш.

У рамках реалізації обласної Програми «Реалізація Стратегії демографічного розвитку Чернігівської області на період до 2015 року» та з метою підтримки багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей, обласні гості за участі голови райдержадміністрації Володимира Куніцина завітали в село Райгородок до сім’ї Наталії Тарасенко. Привезли цінний подарунок – двокамерний холодильник.

Наталія Тарасенко виховує п’ятеро дітей, найстаршому – 17 років, наймолодшому – немає і року. В офіційному шлюбі жінка не перебуває. Сім’я Тарасенків вже давно потребувала нового холодильника, адже старий постійно виходив з ладу, давно не працює морозильна камера. І ось нарешті мрія багатодітної сім’ї здійснилася. Подарунок був доставлений з обласного центру прямісінько в будинок родини райгородців. Крім цього Леонід Сахневич та Ніна Лемеш подарували дітлахам солодощі.

Далі дорога обласного та районного керівництва пролягла до селища Понорниця. Цього дня бригада Філії «Коропський райавтодор» встановлювала металевий міст через річку Багачку. Донедавна на тому місці був дерев’яний місток, який перебував в аварійному стані. Та за співфінансування територіальної громади з Державним фондом регіонального розвитку вдалося збудувати якісне сполучення двох частини одного населеного пункту.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини