Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:36:23

Волонтери: Спецбатальйон "Чернігів": такого порядку як тут не бачили давно. ФОТО

08.02.2016   08:23Агенцiя

– Такого порядку як в розташуванні батальйону «Чернігів» ми давно ніде не бачили, – поділилися своїми враженнями волонтери з Ніжина Наталія Нос та Олександр Максимець. – дуже висока дисципліна у підрозділі.

Коли ми приїхали до них, вони нам провели дуже гарну екскурсію, дали інтерв’ю журналістці Марині Шведун, що була з нами щиро та відкрито. Наступного дня ми мали їхати до 1-ї окремої танкової бригади – передати їм маскувальні сітки та продукти харчування, яка десь «заховаласьь» у лісах, знайти її ми були не в силі. Тож «чернігівці» люб’язно супроводили нас до танкістів.

Знаходяться вони в Курахово і охороняють шлюзи Курахівського водосховища. Про його значимість говорить той факт, що якщо там щось, не дай Боже станеться під водою опиняться площа аж до Павлограда. Їхня функція дуже важлива.

Приємно, що цього разу на ротацію поїхали і дівчата, вони на рівних несуть службу з чоловіками. Інтерв’ю з ними можна переглянути нижче».  
Минулого тижня бійці «Самооборони Майдану» за сприяння ніжинських підприємців та громадських діячів, волонтера Валерія Шевчука (Ванкувер, Канада),Чернігівської ТПП, волонтерів Корюківщини, голові ГО «Спілка воїнів АТО Чернігівщини» Альберту Черешко  передали продукти харчування та маскувальні сітки спецбатальйону «Чернігів» та 1-й окремій танковій бригаді.   

Наступна поїздка  зону АТО до наших бійців планується за два тижні. Плануємо везти: продукти харчування потрібні спецбвтвльйону «Чернігів» для несення патрульної служби: тушонка, чай, цукор, крупи (гречка, перловка). Серед потреб бензопили, ліхтарики, пальне, антивірусні препарати, пальне для заправки волонтерського автомобіля. 
Кошти можна перерахувати кошти на картку "Привабанку" на Олександр Ясенчук 4149 6258 0635 9558

Тел. (063) 236-18-03

Фото Марина Шведун

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини