Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:06:29

Співробітники кримінально-виконавчої інспекції, жіночої колонії та СІЗО взяли участь у засіданні спостережної комісії Чернігівської міськради

03.02.2016   11:13

Співробітники Чернігівської виправної колонії (№ 44), Чернігівського слідчого ізолятора, Новозаводського та Деснянського відділів КВІ м. Чернігова управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області взяли участь у засіданні спостережної комісії при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради.

Засідання відбулось під головуванням Голови спостережної комісії, заступника міського голови Сергія Фесенка та за участю представників спостережної комісії.

Комісію, до складу якої входять представники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадських організацій міста, створено відповідно до рішення виконавчого комітету міськради.

На засіданні розглядалося ряд питань щодо умовно-дострокового звільнення засуджених. Одним з питань було можливе умовно-дострокове звільнення засудженого КВІ, що відбуває покарання у вигляді виправних робіт.

Після ретельного вивчення матеріалів справи, заслухавши думку представника інспекції, спостережна комісія погодила клопотання для направлення матеріалів до суду для вирішення питання про застосування пільги.

Під час засідання зазначено, що спостережна комісія тісно співпрацює з установами виконання покарань, з громадськими та благодійними організаціями у соціальній адаптації осіб, звільнених умовно-достроково з місць позбавлення волі, та ресоціалізації громадян, засуджених до альтернативних позбавленню волі видів покарань.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини