Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:47:05

Чверть мільярда на чернігівську трасу розділять партнер Атрошенка, екс-шляховик і рідна фірма директора "Гуцульщини"

28.01.2016   10:11Агенцiя

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області 21 січня за результатами тендерів уклала угоди про поточний ремонт у 2016 році автодороги державного значення Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці – /Н-07/ за 282,89 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Річний ремонт у виконанні всіх підрядників коштуватиме в середньому 3 млн. грн. за погонний кілометр.

Сюди входять ямковий ремонт, влаштування асфальтобетонного покриття та металевих бар’єрів, розмітка, встановлення дорожніх знаків тощо.

ПАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №82» за 96,21 млн грн. відремонтує трасу Р-68 на ділянці км 35+866 – км 63+412, а також під’їзд до Державного історико-культурного заповідника «Качанівка» довжиною 5 300 м. Компанія на 70% належить Олександру Тишині, екс-директору Служби автодоріг у Чернігівській області. Ще 26% акцій має його син Андрій Тишина.

Крім того, ТОВ «ПМК-77» отримає ще 94,56 млн грн. за ремонт ділянки км 63+412 – км 94+171. Власницею фірми наразі є 75-річна Катерина Стефурак із с. Соколівка. До 2011 року співвласником також був прописаний у цьому ж селі Василь Пророчук, директор Національного природного парку «Гуцульщина»

ТОВ «Шляхо-будівельне управління №14» за 92,12 млн грн. відремонтує трасу на ділянці км 0+000 – км 35+866. Директором фірми є Олександр Харчук, колишній депутат Чернігівської облради від Партії регіонів, який раніше був співвласником підприємства.

Нині фірма переписана на Костянтина Будьонного. Це бізнес-партнер мера Чернігова Владислава Атрошенка (Блок Петра Порошенка) по ТОВ «Ріел Ко.». Підписантом є Тетяна Нагорна – директор ДП «Тех-Сервіс» ТОВ «Телеорганізація «Ніса», співвласником якого є Атрошенко.

Колективне підприємство Ніжинська пересувна шляхобудівельна механізована колона та «ПМК-77» пропонували ремонт останнього відрізку дороги на 3,5% та 7% дешевше. Однак їхні заявки не оцінювались, а протокол відхилення не був оприлюднений.

http://nashigroshi.org/2016/01/28/chvert-milyarda-na-chernihivsku-trasu-rozdilyat-partner-atroshenka-eks-shlyahovyk-i-ridna-firma-dyrektora-hutsulschyny/

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини