Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:56:49

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

28.01.2016   09:17Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 27 січня по 08 годину 28 січня 2016 року.

МНС

МНС

Пожежі:

Зареєстровано 3 пожежі, з яких 2 в житловому секторі та 1 інша. Вогнем пошкоджено 3 будівлі Причинами пожеж стало - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.


Інші повідомлення:

О 22 год. 35 хв. для надання допомоги по відкриванню дверей квартири в м. Ніжин залучалося відділення 16 державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжин (3 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки).

Протягом доби для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах Чернігівської області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно 62 одиниці спеціальної техніки та 78 працівників. Загальний стан транспортного сполучення задовільний. 


Прогноз погоди на 28 січня 2016 року

Хмарна погода, невеликі опади, туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура по області протягом доби 0-5º тепла. Температура вночі 1-3º, вдень 2-4º тепла.

28 січня по м. Чернігову та області туман, видимість 200-500 м, місцями ожеледиця.


Радіаційний фон на території області складає:

м. Чернігів - 12 мкр/год, м. Щорс - 9 мкр/год, с. Покошичі - 12 мкр/год, м. Семенівка - 11 мкр/год, м. Ніжин - 12 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 11 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини