Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:18:42

Інформація про стан доріг загального користування

26.01.2016   08:32Агенцiя

Температура по області -8- (-11) ºС. На покритті автодоріг місцями паморозь, оброблене протиожеледними матеріалами. Проїзд по автодорогам області забезпечено.

Станом на 8-му годину ранку, на дорогах загального користування, задля забезпечення безпечного та безперешкодного проїзду автошляхами області, працювали 15 філій ДП «Чернігівський облавтодор». Для виконання робіт задіяно 134 дорожніх робітників та 94 одиниць спецтехніки.
    
На даний час, заходи з забезпечення безпечного проїзду тривають.

Крім того, за повідомленням Чернігівського Гідрометцентру, очікується хмарна погода з проясненнями, вночі невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура по області вночі 6-11º, вдень 3-8º морозу.
    
Зважаючи на мінливість погодних умов, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області закликає водіїв бути обережними під час руху за складних погодних умов та чітко дотримуватися Правил дорожнього руху: користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції та інтервалу, не перевищувати швидкість. Також варто відмовитися від ризикованих маневрувань, які за складних погодних умов можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Крім того, Служба автодоріг рекомендує водіям під час сильного погіршення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані, а в разі гострої необхідності – збиратися у дорогу відповідально.
    
Обов’язково перевірте технічний стан авто, подбайте про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектору та запас палива.
    
Водіям великовагових транспортних засобів необхідно мати зимову гуму, упори противідкатні, ланцюги протиковзання.
    
Також, під час сильного погіршення погодних умов, рекомендуємо всім учасникам дорожнього руху скористатись майданчиками для відстою, тим самим дати змогу дорожнім службам безперебійно ліквідувати наслідки негоди та обробити покриття автодоріг протиожеледними сумішами.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.