Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 5 квітня, 11:29:35

Старт проекту "Відповідальний вибір"

23.01.2016   13:32Агенцiя

21 січня Чернігівська обласна благодійна організація «Аратта» в співпраці з Центром профілактики «Вибір» та Управлінням освіти міської ради у п’ятнадцяти школах міста Чернігова розпочали проект «Відповідальний вибір».

Проект передбачає підготовку тренерів з профілактики наркоманії, ВІЛ/СНІДу і злочинності та проведення профілактичної програми «Вибір-8» для восьмикласників.

Соціальні педагоги стали волонтерами програми. Цього дня вони вивчали теорію профілактики в Науково-методичному центрі управління освіти міської ради.

Проект відбувається за підтримки Чернігівської міської ради в межах ініціативи «Бюджет участі – реалізуй свою ідею!».

Останні новини Чернігівщини

П’ять книг у допомогу, аби прожити молоді роки на максимум

П’ять книг у допомогу, аби прожити молоді роки на максимум 11:21

Молоді роки – час найкращих моментів життя, радощів, сподівань, помилок, накопичування досвіду. Час, який треба прожити на максимум позитивно, створивши надійну платформу для зрілих років.

Смачні рецепти вихідного дня: 10 рецептів супів 11:10

До міжнародного дня супу пропонуємо приготувати один з десяти рецептів перших страв з кіноа, сочевицею, картоплею, вершками та куркою.

Гороскоп на наступний тиждень 6 - 12 квітня 2020 року

Гороскоп на наступний тиждень 6 - 12 квітня 2020 року 10:45

11 квітня – Меркурій входить у вогняний, кардинальний знак Овна (буде тут до 28 квітня), тому різко активізується спілкування, часом, на зависоких тонах. Люди починають шукати, кому б розповісти про свої ідеї та проблеми, бо в цей час найпріоритетнішими стають особисті теми для розмови.

5 квітня - Міжнародний День супу

5 квітня - Міжнародний День супу 08:55

Міжнародне свято - День супу відзначають в першій декаді квітня. Святкова дата з’явилася кілька років тому. Заходи за традицією включають популяризацію супу, як смачної і корисної для здоров’я страви.