Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:05:11

Внаслідок вибуху в квартирі житлового будинку постраждала одна людина

20.01.2016   15:54

20 січня о 12:15 до оперативно-координаційного центру обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про вибух в одній з квартир на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку по вул. Горького, 54, що в обласному центрі.

Рятувальники, які прибули за викликом, в одній з кімнат оселі знайшли  41-річного господаря, якій з ознаками контузії не розумів де знаходиться, вивели його назовні та передали медпрацівникам.

В результаті вибуху чоловік отримав термічні опіки різного ступеню 50% тіла та був доставлений до  опікового відділення Чернігівської обласної лікарні.

За результатами проведення попереднього зовнішнього огляду було встановлено, що несучі конструкції зовнішніх стін та міжповерхові перекриття будинку пошкоджень не зазнали.

Пошкоджені майно, вікна, вхідні двері та балкон квартири, де стався вибух, вхідні двері двох сусідніх квартир.

На даний час рятувальниками проведено евакуацію мешканців будинку. Комунальними та аварійними службами міста проводиться обстеження систем життєзабезпечення, після чого буде прийнято рішення про підключення будинку до системи газо, водо,електропостачання.

Попередня причина вибуху порушення правил експлуатації газового обладнання (вибух газу). Остаточна причина встановлюється.  

Для надання допомоги залучалось 3 відділення пожежно-рятувальних підрозділів на автоцистернах та автодрабині, та аварійні служби міста. 

На місці пригоди працюють мобільна оперативна група обласного Управління ДСНС та слідчо-оперативна група Чернігівського ВП ГУ НП України у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини