Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:11:55

У Ніжині знайшли породіллю, яка викинула дитину у сміттєвий бак

20.01.2016   11:56

Повідомлення про страшну знахідку до Ніжинського відділу поліції надійшло 19 січня близько 14-ї години від ніжинця, який побачив у контейнері зі сміттям, поблизу супермаркету «Сільпо» поліетиленовий пакет з тілом новонародженої дитини.

Працівники поліції розпочали клопітку роботу для встановлення усіх обставин даної події та розшуку жінки, яка народила та викинула на смітник дівчинку. В ході відпрацювання території та проведення оперативно-розшукових заходів на території де сталася вищевказана подія, співробітниками Ніжинського ВП ГУНП на протязі 30 хвилин було встановлено особу горе-матері.

Нею виявилася 33-річна мешканка міста Ніжина, яка вже неодноразово потрапляла в поле зору працівників поліції. Жінку знайшли за місцем проживання, де вона спокійно відпочивала.
 
Зі слів  останньої, вночі розпочалися передчасні перейми і у вбиральні вона народила немовля. Злякавшись, жінка вирішила позбутися  дитини, тож поклавши її до поліетиленового пакету вийшла на вулицю. Не прокинулися її материнські почуття і тоді, коли викинула свою новонароджену дитину  у холодний контейнер для сміття, неподалік місця проживання.
 
З’ясувалося, що жінка вже має двох неповнолітніх дітей, які проживають окремо від неї. Тож народивши немовля, остання  злякалася додаткової відповідальності та зважилася на такий бездушний вчинок.
 
По даному факту Ніжинським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 117 Кримінального кодексу України (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів). Наразі усі обставини події з’ясовує слідство, призначено проведення відповідних експертиз.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.