Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:41:06

Поліція допомагає громадянам боротися зі стихією

16.01.2016   15:54Агенцiя

На Чернігівщині з ночі 16 січня розгул снігової стихії поліцейські зустріли на автошляхах регіону. Правоохоронці рятують зі снігових заметів водіїв та пасажирів автотранспорту.

Забувши про відпочинок, працівники дорожньої поліції продовжують працювати у посиленому варіанті. Весь особовий склад управління превентивної діяльності розподілено по різних ділянках основних автошляхів для моніторингу ситуації та оперативного надання допомоги водіям і пасажирам.

103 патрульні наряди відстежують рух на визначених ділянках, а в разі настання нештатних ситуацій — негайно повідомляють до дорожніх служб, викликають важку техніку, регулюють рух автотранспорту в місці проведення рятувальних робіт.

Окрему складність являє собою забезпечення стабільного дорожнього руху у східній половині Чернігівщини, перерізаній пагорбами.
Як розповів начальник Управління превентивної діяльності Олександр Трейтяк, якщо автомобіль або автопоїзд не можуть самостійно здолати підйом, переходимо до ручного регулювання дорожнього руху.

Тим часом організовуємо роботу спецтехніки, вона і здійснює буксирування такого автомобіля на вершину підйому. Також створено пункти обігріву. Кожен поліцейський автопатруль має в автомобілі термос із гарячим чаєм та бутерброди для учасників дорожнього руху на випадок, якщо ті потраплять у біду.

Напружена робота підрозділів поліції з нормалізації руху на автошляхах Чернігівської області, у тісній взаємодії з дорожньо-експлуатаційними та аварійно-рятувальними службами, триває і надалі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини